Nieuws
blijf op de hoogste van ons rusthuis!

Avondvrede, bedankt!

29 Nov
Avondvrede, bedankt!

Aan alle medewerkers van Avondvrede 

Via deze weg had ik graag iedereen willen bedanken voor jullie goede zorgen voor mijn grootmoeder, Irène Moeyaert.

Telkens ik op bezoek kwam, kon ik ook bij jullie terecht met vragen of opmerkingen, meer zelfs: meestal kreeg ik vanzelf informatie over mijn oma. Of ze een goede dag had of niet, of ze iets grappig had gezegd of als ze wat ziek was: jullie vertelden me het spontaan en dat apprecieerde ik enorm

Het was voor mij niet altijd evident om alles te regelen, het is niet gebruikelijk dat iemand op z'n 33ste al in contact komt met het reilen en zeilen in een rusthuis. lk heb altijd mijn best gedaan om alles zo goed mogelijk te doen voor mijn oma, ook al wist ik soms niet meteen alles. Bij deze dan ook een dankjewel voor Krisje die me altijd op weg hielp als ik iets moest regelen.

Ook een dikke merci aan Pascale. Pascale, jij hebt me erg veel over de vloer gekregen en ondanks het vele werk nam je toch altijd de tijd om me gerust te stellen of me informatie te geven. lk apprecieerde je tijd enorm!

Verder een speciale dankjewel aan Liesbeth om met mijn oma een woordje West-Vlaams te praten, ik vond dit zo lief. lk ben er dan ook 200% zeker van dat je een speciaal plaatsje had in het hart van mijn oma, die zo trots was op haar roots.

Aan iedereen die minder bedreven was in het West-Vlaams: dankjewel om toch altijd te proberen om mijn oma te begrijpen, niet altijd gemakkelijk, maar jullie slaagden er volgens mij wel in om haar te geven wat ze wou!

Katrijn, ook jij verdient nog een pluim. lk bewonder je inzet en je pogingen om me telkens uit te nodigen om deel te nemen aan activiteiten. Ik vind het ontzettend jammer dat ik er nooit kon bij zijn, want ik was graag mee geweest naar de jaarmarkt of Planckendael. Helaas kon ik nooit vrijaf nemen (het onderwijs, al vakantie genoeg zoals iedereen weet :-) ), ook niet voor wat quality-time met mijn oma. Toch apprecieerde ik het dat je het telkens bleef vragen en zoveel leuke dingen deed met de bewoners.

lk kan onmogelijk iedereen bij naam bedanken, hoe graag ik dat ook zou willen, want helaas kende ik jullie niet allemaal bij naam, ook al had ik met heel wat van jullie aangename babbels! Wat ik wel weet is dat iedereen altijd vriendelijk en behulpzaam was. lk had het gevoel dat de bewoners hier geen nummers, maar mensen zijn. Oma was altijd netjes aangekleed, proper gewassen en jullie waren altijd in de buurt, iets wat je niet in elk rusthuis hebt ... Voor iedereen die ik dus niet bij naam noemde ook een hele dikke merci! lk ben ervan overtuigd dat mijn oma het hier naar haar zin had en dat ze jullie ook graag zou willen bedanken hebben als ze het nog kon.

lk wil jullie graag bedanken met een bad-bruisbal, ook in naam van mijn oma. De bruisbal staat symbool voor jullie bruisend enthousiasme, ik hoop dat jullie er na een zware werkdag vol liefde voor de bewoners kunnen van genieten en dat jullie even kunnen ontspannen, wetende dat jullie werk geapprecieerd wordt! Neem er allemaal eentje mee en geniet ervan.

Dankjewel!

Ve'ke — kleindochter Irène Moeyaert

0 reactie(s)

Reactie toevoegen